POHJANMAAN ASUNTORAKENNUS OY


 RAKENTAMISPALVELUMME

Pohjanmaan Asuntorakennus Oy:n palvelutarjontaan kuuluu kaikenlainen rakentaminen ja uudisrakentaminen. Suunnittelemme, toteutamme ja viimeistelemme kaikki rakentamisen urakat aina laadukkaasti ja ammattitaitoisesti. Rakennamme esimerkiksi omakotitaloja ja rivitaloja. Halutessasi voimme hoitaa koko rakennusprojektin avaimet käteen -palveluna ja huolehtia kaikesta - aina loppusiivoukseen saakka.

RAKENNUSTYÖT KAIKENKOKOISIIN KOHTEISIIN

Myös pienemmät rakennustyöt, kuten piharakennukset ja terassit onnistuvat meiltä näppärästi. Toimimme pääasiassa Kurikassa ja Seinäjoella, sovittaessa joustavasti kauempanakin. Teemme rakennustöitä myös alihankintana.

RAKENNAMME mm.

  • Rivitalot
  • Omakotitalot
  • Terassit

MILLAISTA RAKENNUSPALVELUA TARVITSET?

Kun rakentaminen on ajankohtaista, kerro meille, millaista kohdetta suunnittelet, niin lähdetään yhdessä viemään projektia eteenpäin. Palvelemme  yrityksiä sekä yksityishenkilöitä. Tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostilla

Kun rakentaminen on ajankohtaista, kerro meille, millaista kohdetta suunnittelet, niin lähdetään yhdessä viemään projektia eteenpäin. Palvelemme yrityksiä sekä yksityishenkilöitä. Tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostilla. Ota yhteyttä!