KYLPYHUONEREMONTTI

Kylpyhuoneremontti Kurikassa ja lähikunnissa - Toimimme ympäri Etelä-Pohjanmaata ja tarvittaessa kauempanakin. 

Toimiva kylpyhuone syntyy taidokkaasta suunnittelusta, ammattitaitoisesta toteutuksesta ja korkeatasoisista materiaaleista. Toteutamme kylpyhuoneremontit avaimet käteen -palveluna. Toimimme Kurikassa, Seinäjoella ja lähikuntien alueella. Meiltä sujuu kylpyhuoneremontti kuin kylpyhuoneremontti aikataulussa sekä asiakkaan toiveita tarkkaan noudattaen.

Unelmiesi kylpyhuone on puhelinsoiton päässä

Kauniissa kylpyhuoneessa on mukava rentoutua. Ammattimaisesti remontoitu kylpyhuone myös nostaa helposti asuntosi arvoa. Halusitpa sitten vaihtaa laatoituksen, asentaa uudet vesikalusteet paikoilleen tai laittaa kaiken täysin uuteen uskoon, niin meiltä onnistuu kaikki. Asentajillamme on vesieristyssertifikaatti. Tilaamalla kylpyhuoneremontin meiltä varmistut siitä, että kaikki vesieristeet on huolellisesti ja ajanmukaisesti asennettu. Uusi kylpyhuone järjestyy ottamalla meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Kun suunnitelmissasi on kylpyhuoneremontti, ota yhteyttä ja kysy meidät arviokäynnille. Otetaan kylpyhuoneestasi mitat ja toteutetaan kokonaisuus toiveidesi mukaan.