ENNAKKOMARKKINOINTI 


LAADUKASTA JA KESTÄVÄÄ RAKENTAMISTA

Haluamme rakentaa kodin juuri sinulle! Ota yhteyttä meihin niin suunnitellaan ja rakennetaan koti juuri sinulle. Voit valita haluamasi sopimuksen kanssamme joko avaimet käteen palveluna tai tiettyyn vaiheeseen asti.

Olisiko tässä perheesi uusi koti?

Moderni varustukseltaan, turvallinen ja ammattitaidolla rakennettu omakotitalo. Ilmajoen ja Seinäjoen palvelut lähettyvillä, päiväkoti ja koulu lähellä. Erinomainen lapsiperheelle upealla, tilavalla 1600 m2 tontilla. Rakennamme kohteen ammattitaidolla sekä turvallisuuteen panostaen.

Tämän omakotitalon rakentaminen on aloitettu lokakuussa 2018 ja se valmistuu sovitusti 2019 vuoden aikana.


Kohteeseen kuuluu varaava takka, takaterassi, erilinen wc. Lämmitysmuotona NIBE F470 poistoilmalämpöpumppu. Kaikki tarvittava yhdessä laitteessa: talon lämmitys, ilmanvaihto lämmön talteenotolla ja käyttöveden lämmitys. Mahdollisuus yhdistää aurinkokeräinjärjestelmään.

Pintamateriaalit ovat laadukkaita ja moderneja. Varaa tämä kohde itsellesi heti ja pääset vaikuttamaan materiaalien valintaan rakentajan kanssa. Allaway keskuspölynimuri. Roth lattialämmitys. Katso tarkemmat yksityiskohdat

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen! 

Nyt ennakkomyynnissä omakotitalo4h+oh+k+khh+s+wc, 125,4 m²

Ilmajoen Tuomikylään valmistuu v. 2019 uusi, turvallisesti rakennettu ja ammattitaitoa käyttäen omakotitalo tämän päivän varusteilla.

Osoite: Siirtokalliontie 6. 60720 Tuomikylä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Nopean varaajan etuna pääset vaikuttamaan pintamateriaalien ja esim. keittiön valintaan yhdessä sovittuna. Ota yhteyttä